Not logged in. · Lost password · Register
Forum: I18n (AKA internationalization) Polski - Polish RSS
Forum Psi, Psi-Daisy i okolice (Important)

Announcement

11-16-2005, 12:33 by halr9000
Subject: Psi Groupchat (new address)
Join us at the Psi Groupchat (MUC)! Room name: psi@conference.psi-im.org
michalj (Moderator) #1
Member since 04/2004 · 2174 posts · Location: Legionowo, Poland
Group memberships: Global Moderators, Members
Show profile · Link to this post
Subject: Forum Psi, Psi-Daisy i okolice
Z przyczyn osobistych, z przykrością muszę ogłosić co następuje:
1. Rozwój Psi-Daisy zostaje czasowo zawieszony. Nie będę wydawał nowych buildów, nie będę łatać żadnej z dwóch gałęzi Psi-Daisy (dla niezorientowanych: Psi-0.10-test2-Daisy oraz Psi-0.10-test3-Daisy-20051119 stanowią jedną gałąź, wszystkie pozostałe buildy Psi-0.10-test3-Daisy stanowią drugą), nawet w sytuacji wydania Psi-0.10-test4 albo Psi-0.10-final. Buildy Psi-Daisy są nadal tam, gdzie były, podobnie jak źródła.
Jeśli wykryte zostaną jakieś błędy w Psi-Daisy (nie wątpię w to :)), to proszę o założenie jednego wątka na forum i postowanie tam opisów błędów, wraz z informacją w którym buildzie (dla Windows: najlepiej podać wersję pliku psi.exe, pozostałe platformy: datę wydania źródeł) i na jakiej wersji Qt i oczywiście na jakim systemie operacyjnym.
2. Nadal moderuję na Forum Psi (psi-im.org/forum) i będę się starać czytać wszystkie posty na tym forum, podobnie jak na Forum JabberPL.org (forum.jabberpl.org). Mogę jednak to robić z pewnym opóźnieniem. Wszelkie kwestie związane z moderowaniem na Forum Psi, można mi przekazywać nadal przez wiadomości prywatne.

Nie porzucam Psi, bieżąca sytuacja jest tymczasowa. Mam nadzieję, że wrócę do dotychczasowej służby jak najszybciej.
Michał Jazłowiecki (michalj)
Psi Forum & Wiki Moderator :: Psi-Daisy Author
michalj (Moderator) #2
Member since 04/2004 · 2174 posts · Location: Legionowo, Poland
Group memberships: Global Moderators, Members
Show profile · Link to this post
Minęło parę dni, nie pojawił się żaden wątek dotyczący błędów Psi-Daisy. W takim razie, wiadomość dla wszystkich użytkowników Psi-Daisy (są tacy?): właśnie wydałem nową wersję Psi-Daisy (adres w mojej stopce), która implementuje technologię Usunięto Wiele Błędów. ;) Proszę testować, psuć i zgłaszać błędy. To nie boli.

Ponieważ wydałem nową Psi-Daisy, to chyba mogę ze spokojem ogłosić swój powrót do pełnej służby.
Michał Jazłowiecki (michalj)
Psi Forum & Wiki Moderator :: Psi-Daisy Author
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Smilies: :mellow: :huh: ^_^ :o ;) :P :D :lol: B) :rolleyes: -_- <_< :) :wub: :angry: :( :unsure: :wacko: :blink: :ph34r:
Special characters:
Go to forum
Unclassified NewsBoard devel of 20051113 © 2003-5 by Yves Goergen
Current time: 05-17-2008, 15:48:08 (UTC -04:00)